Gezamenlijk geïnitieerde projecten

Voor blok 4 zijn momenteel twee aanvragen in behandeling. Het team voor het project (werktitel) 'Hennie' is compleet. Het team voor project (werktitel) 'Hal25 Alkmaar' staat nog open voor studenten vanuit alle disciplines. Als je meer informatie wilt over een specifieke aanvraag, kan je contact opnemen met de hieronder genoemde contactpersonen.

 

Contactpersoon project 'Hennie': Zoë Lambrechtsen (WRI).

Dit team is nog op zoek naar spelers (vanuit bijvoorbeeld MBO of studententheater) en een assistent regie (student EDU)

 

Contactpersoon project 'Hal25 Alkmaar': Tessa van Kooten (IPD) en Merel Pielkenrood (TVG)

Wij, Tessa (IPD) en Merel (TVG), willen een theatrale/performatieve installatie maken, die wij willen presenteren in Hal25 in Alkmaar (www.hal25.nl). Hal25 is een speelse, rafelrandige vrijplaats waar wij graag willen gaan creëren. Wij willen als collectief gaan werken waarin wij vanuit beeld een verhaal gaan vertellen. Sfeerwoorden als; verbeeldingsrijk, muzikaal, komisch in vorm, rauw, subtiel doch aanwezig en beeldend groots is waar wij nu van aan gaan. In de installatie willen we zowel met live muziek als performance gaan werken. Inhoudelijk willen wij ons in het maken laten inspireren door het boek De Kleine Prins, geschreven door Antoine de Saint-Exupéry en in het specifiek door de lessen die uit dit boek gedestilleerd kunnen worden, zoals: ‘zoek de creativiteit die je als kind in je had weer op’, ‘stop niet met ontdekken’ en ‘met je hart maak je betere keuzes’. Deze lessen komen overeen met hoe wij wensen theater te maken en ook wat wij ons publiek pogen te laten ervaren. Wij willen deze theatrale/performatieve installatie maken voor een brede doelgroep, namelijk iedereen die zich kind voelt of ooit kind heeft gevoeld. Ons project staat open voor alle disciplines. Wij zijn nog op zoek naar teamleden, bijvoorbeeld vanuit Writing of Muziek & Technologie.

Wil je meer informatie of betrokken worden bij het verder ontwikkelen? Stuur ons een mailtje, dan gaan we graag met jou in gesprek (voornaam.achternaam@student.hku.nl)

Maak jouw eigen website met JouwWeb